Почалися "чистки": Заступника глави Київської міської митниці раптово затримали

Заступника глави Київської міської митниці ДФС Сергія Тупальського 26 листопада затримали працівники Національного антикорупційного бюро України, передають Патріоти України.

За даними видання "Цензор.НЕТ", його і ще майже десяток осіб затримали у "справі відомого одеського бізнесмена Вадима Альперіна". Самого Альперіна впіймати не вдалося. Ймовірно, його попередили.

Про обшуки у своєму будинку заявив і сам Тупальський на своїй сторінці у Facebook. За словами чоловіка, він завжди дотримувався законодавства та працював на користь держави.

"В цей час у мене вдома відбуваються обшуки. Поки я не можу точно сказати, в межах якої справи це відбувається. Але в будь-якому разі я впевнений, що за короткий час безпідставність проведення обшуків і звинувачень, які сьогодні лунатимуть у ЗМІ у мій бік, вкотре буде доведена. Спілкуватися мені доведеться через мого адвоката", – написав він.

Пізніше у Національному антикорупційному бюро України прокоментували затримання Тупальського. Загалом детективи НАБУ за процесуального керівництва САП затримали 10 осіб за підозрою у вчиненні злочинів, пов'язаних із порушенням митного законодавства.

Тупальський почав виконувати обов'язки керівника Київської міської митниці з вересня 2016 року. З травня по жовтень 2018 року, на період проведення заходів із боротьби з контрабандою в загальнонаціональному масштабі, очолював відділ адміністрування митних платежів ДФС України. А з грудня 2018-го до березня 2019-го виконував обов'язки керівника Одеської митниці.

Дивіться відео за темою:

У ворога за добу значно поменшало автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 19 квітня

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:03

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 19.04.24 орієнтовно склали:

Після усіх скандалів: Речницю Сил оборони півдня Гуменюк звільнили

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:55

Наталю Гуменюк звільнили з посади речниці Сил оборони півдня, передають Патріоти України. Дослівно Генштаб: "Генеральним штабом Збройних Сил України проведено ротаційні заходи щодо начальника Центру стратегічних комунікацій Сил оборони Півдня. Зокрема...