Починається нова фаза: З'явилася важлива новина про розведення сил у зоні ООС на Донбасі

Практична фаза розведення сил і засобів в районі Петровського і Богданівки на Донбасі завершилася в понеділок, 11 листопада, близько 12:00, інформують Патріоти України з посиланням на коментар штабу операції Об'єднаних сил.

"На ділянці розведення № 3 в районі населених пунктів Богданівка і Петровське 11 листопада о 12.00 завершилася третя доба від початку розведення - сили і засоби розведені", - прокоментували в штабі.

Про завершення розведення сил українська сторона тепер має доповісти до Міністерства закордонних справ України та ОБСЄ, після чого буде проведена верифікація території за допомогою квадрокоптера.

У вівторок, 12 листопада, почнеться наступна фаза - розмінування ділянки розрахунками Державної служби з надзвичайних ситуацій. "За графіком розмінування території має завершитися через тиждень", - уточнили в штабі ООС.

У Повітряних силах розповіли деталі атаки по Черкащині - росіяни вдарили "Іскандером" по Смілі

четвер, 25 квітень 2024, 10:18

У Повітряних силах розповіли деталі атаки по Черкащині: росіяни вдарили "Іскандером" по Смілі

Америка ставить питання рубо: Блінкен прибув до Китаю. В портфелі держсекретаря вагомі аргументи, щоб переконати Сі Цзіньпін не допомагати росіянам - ЗМІ

четвер, 25 квітень 2024, 10:14

За інформацією джерел адміністрація США під загрозою санкцій має намір дотиснути Сі Цзіньпіна щодо до умиротворення Росії. КНР дуже потерпає через фінансову кризу, без доброї волі Заходу уникнути економічного краху практично не можливо. Держсекретар СШ...