Подвійний хід: Саакашвілі заявив, що залишиться на держслужбі в Україні, та пояснив, навіщо повертається до Грузії

Голова виконкому Національної ради реформ України, експрезидент Грузії Міхеїл Саакашвілі підтвердив, що братиме участь у парламентських виборах на батьківщині, але залишиться на держслужбі в Києві. Про свої плани Саакашвілі розповів у Facebook. Політик приймав у себе вдома делегацію з Казахстану, передають Патріоти України.

"Звичайно, я активно долучився до грузинської виборчої кампанії, тому що в Грузії, на відміну від України, в жовтні проводяться Національні вибори", – повідомив Саакашвілі.

Він додав, що водночас продовжить виконувати обов'язки голови виконавчого комітету Національної ради реформ України. "Одночасно я продовжую виконувати обов'язки голови виконавчого комітету Національної ради реформ. Якраз у межах діяльності Нацради я сьогодні приймав у себе вдома велику казахську делегацію у складі відомих бізнесменів, журналістів і політичних активістів", – написав експрезидент.

Він також уточнив, що домовився з казахами про співпрацю в сфері реформ. "Я багато розповідав про наші плани в Україні, а також свій досвід реформ і в Грузії, і в Україні. У кінці зустрічі мені подарували національний казахський одяг, складовою частиною якої є хлист, який, як мені здається, зараз дуже потрібен Україні для прискорення реформ!" – повідомив Саакашвілі.

Окупанти вдарили ракетами по житловому комплексу у центрі Харкова

середа, 24 квітень 2024, 11:44

Близько 00:30 24 квітня російська армія завдала ракетних ударів по Шевченківському району Харкова. Було зафіксовано влучання двох ракет на територію житлового комплексу, повідомляють Патріоти України. "Пошкоджено три багатоповерхівки, щонайменше 33 при...

"Навіть такою малою кількістю": Згурець назвав пріоритетні цілі для застосування ATACMS

середа, 24 квітень 2024, 11:24

Директор інформаційно-консалтингової компанії Defense Express Сергій Згурець зазначив, що пріоритетними цілями для застосування ATACMS дальністю 300 км є ворожі командні пункти й бази зберігання боєприпасів. Про це він сказав в етері телеканалу "Еспрес...