Погані часи для російських найманців в ЄС: В Італії затримали проросійського сепаратиста "ДНР"

Італійська поліція затримала громадянина, який воював на Донбасі у складі формувань бойовиків, раніше арешти найманців ЛДНР провели в Чехіїманців ЛДНР провели в Чехії, повідомляють Патріоти України з посиланням на Міністерство внутрішніх справ нашої країни.

Затримання відбулося за зверненням Арсена Авакова та матеріалами МВС. У 2015 році колишній бойовик вже потрапляв в поле зору італійських правоохоронців, але тоді він уникнув покарання, так як заявив, що не стріляв в українських бійців.

Справою займається спецпідрозділ Digos — відділ загальних розслідувань і спеціальних операцій. Його співробітники вже відстежили численні банківські надходження на особистий рахунок підозрюваного, які відправлялися з «ДНР». Вилучено також фото- та відеоматеріали, інші документи, що підтверджують підозру слідства.

Є важливий момент: Командир пояснив, чим замінити демобілізацію в Україні, і чому вона не потрібна до завершення війни

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

Командир 93-ї окремої механізованої бригади "Холодний Яр" полковник Павло Паліса виступив проти демобілізації до кінця війни. Військовий вважає, що набагато важливіше отримати можливість частіше проводити ротації для відновлення боєздатності підрозділі...

Потрібний перекладач

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

З дипломатичної на офісно-президентську. Держдеп наголошує, що в України – проблеми зі свободою слова. Зокрема, марафон висвітлює урядову позицію…. Минулого року Держдеп наголошував на тому, що закриття трьох незалежних від влади каналів – це проблема....