Погрожують масовими вбивствами: ІДІЛ анонсував теракти на матчах Ліги чемпіонів

Терористичний рух "Ісламська держава" через свій фонд "Аль-Азаїм" пригрозив терактами на футбольних стадіонах Лондона, Парижа та Мадрида, де сьогодні і завтра мають пройти матчі чвертьфіналу Ліги чемпіонів. Про це повідомляє іспанське видання Marca, передають Патріоти України.

Зокрема джихадисти розповсюдили плакат, на якому зображено озброєну автоматом людину із закритим обличчям, а також перераховано чотири стадіони, де відбудуться футбольні матчі – "Емірейтс Стедіум", "Парк де Пренс", "Метрополітано" і "Сантьяго Бернабеу". Також на плакаті міститься напис англійською мовою "Вбийте їх усіх".

Як зазначає газета Marca, поява цього плакату нічого не змінює для організаторів футбольного турніру та місцевої влади, де розташовані стадіони – правоохоронці і так беруть до уваги загрозу терактів, адже джихадисти і раніше погрожували влаштовувати теракти на спортивних подіях. Міністерство внутрішніх справ Іспанії окремо закликало вболівальників до спокою і запевнило, що заходи безпеки на матчах посилять додатково.

"Напрямок залишається вкрай складним": Зеленський приїхав у Харків і провів засідання Ставки

четвер, 16 травень 2024, 13:15

Президент України Володимир Зеленський у четвер, 16 травня, приїхав із візитом до Харкова, де заслухав доповіді військово командування. Про це він повідомив у Telegram, передають Патріоти України. Він провів засідання Ставки верховного головнокомандува...

Вже відомо про перші розстріли мирних жителів: У Вовчанську окупанти беруть цивільних у полон

четвер, 16 травень 2024, 12:43

У Вовчанську військові РФ беруть цивільних у полон, відомо про перші розстріли мирних жителів окупантами. Про це повідомив у четвер, 16 травня, міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко, передають Патріоти України. У повідомленні Клименка у Telegr...