Політичні "ігри": Зеленському і Порошенку вигідні дострокові вибори в парламент, - експерт

У Зеленського допускають сценарій дострокових виборів парламенту

Президенту України Петру Порошенку дострокові вибори парламенту ще більше цікаві, ніж Володимиру Зеленському. За короткий період кампанії різкого падіння рейтингу Зеленського не буде. Але й для Порошенка є свої плюси. Таку думку висловив політичний експерт Андрій Вігірінський, повідомляють Патріоти України.

Зараз Порошенко має максимум голосів, які можуть віддати за його політичну силу. Крім того, ще діє ефект технологій з виплат соціальної допомоги. До осені його вже не буде, якщо Порошенко програє. Йому не вдасться за відсутності адміністративного ресурсу зберегти такий рівень підтримки виборців, – вважає Вігірінський.

Натомість, зазначає він, ті партії і політики, хто після першого туру виборів не в полі зору українських виборців, втрачають більше всього. Вони не встигнуть нормально попрацювати зі своїм електоратом. Зокрема, може втратити і Юлія Тимошенко, яка зайняла третє місце. З нею, на думку Вігірінського, може зіграти поганий жарт той факт, що вона нікого не підтримала, її інформаційна пасивність останніми тижнями, розпущений штаб та відсутність продовження роботи з виборцями. Хоча до Тимошенко можуть повернутися виборці, які через соцвиплати в першому турі підтримали Порошенка. Тому результат "Батьківщини" може бути таким самими – 15-16%. Але нових симпатиків Тимошенко не добере.

Джерело: 24 канал

Дуже секретний об'єкт: Американським журналістам показали виробництво новітніх українських САУ “Богдана”

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:14

Привідкрита завіса над таємним українським військовим виробництвом найсучасніших артилерійських систем, у тому числі самохідної гаубиці стандарту НАТО «Богдана», яку продемонструвала компанія «Українська броня». У рідкісному проблиску секретного процес...

Коли Україна дозріє до таких моральних стандартів? Глава МЗС Латвії йде у відставку через журналістське розслідування

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:05

За інформацією журналістів, Кріш'яніс Каріньш нібито витратив до 1,3 мільйона євро на оренду приватного літака для офіційних поїздок. Кріш'яніс Каріньш, міністр закордонних справ Латвії, у четвер, 28 березня, заявив, що піде у відставку після скандалу,...