Політики забувають, якою ціною стоїть "Азовсталь", крайня евакуація вартувала життя трьох українських воїнів, - екскомандир полку "Азов"

Екскомандир полку "Азов" Максим Жорін переконаний, бійці, які боронять "Азовсталь" будуть стояти до перемоги та готові битись, не зважаючи на ті умови, в яких перебувають Таку думку він висловив в етері Еспресо, передають Патріоти України.

"Воїни "Азовсталі" готові стояти до кінця, проте в цих умовах їм не настільки важко те, що треба боротись в таких умовах. Їх більше турбує те, що навколо “Азовсталі”, тих трагічних подій є політичні процеси, в яких забувають, хто насправді рятує людей, хто насправді ризикує своїм життям. Коли забувають сказати, що ціна крайньої евакуації – це три життя українських воїнів", – наголосив Жорін.

Воїн додав, що не дивлячись на перемовини чи обіцянки зупинити бої, штурм "Азовсталі" триває. "Сьогодні знову розпочався штурм, знову б’є авіація, артилерія, знову є спроби штурмувати українські позиції, що ще раз підтверджує: з росіянами потрібно розмовляти виключно з позиції сили. Виключно таку "мову" вони розуміють – у всіх інших випадках окупанти брешуть", – сказав він.

Окупанти намагаються обійти Часів Яр з флангів, але успіхів не мають: Військовий розповів, що відбувається

субота, 27 квітень 2024, 6:22

Противник намагається обійти Часів Яр з лівого та правого флангів, щоб взяти в оперативне оточення. Внаслідок цього йдуть дуже складні бої в Іванівському та Богданівці. Водночас протягом останніх тижнів ворог не зміг досягти значних успіхів в обох насе...

Москва заскочена зненацька: Стратегія ППО РФ не розрахована на українські технології, - Newsweek

субота, 27 квітень 2024, 5:58

Найгірше щодо загрози з неба для держави-агресора тільки починається. Росії терміново треба переглядати концепцію протиповітряної оборони. Однак швидко це не вийде, навіть якщо вдасться намацати правильні рішення. За словами аналітика RAND Маттіаса Еке...