"Полювання було успішним": ЗСУ знищили командно-спостережний пост РФ (фото)

На Луганщині бійці 81 окремої аеромобільної бригади ЗСУ знищили командно-спостережний пункт одного з підрозділів путінської окупаційної армії. Попри ретельну охорону об'єкту його було вщент розбито. Українські воїни навіть встигли зробити фото результатів "полювання" на окупантів. Світлину та подробиці вражаючої операції оприлюднили у Генеральному Штабі ЗСУ, передають Патріоти України.

Дивовижну мужність, героїзм та непересічну витримку бійці 81 ОАЕМБр проявили кілька днів тому неподалік від села Геєвка на Луганщині. "Близько шостої години ранку розрахунок мобільного протитанкового підрозділу 81 окрема аеромобільна бригада вийшов у визначений район "на полювання".І вдача їм посміхнулася. Десантники виявили важливу ціль – командно-спостережний пункт одного з підрозділів противника", - розповіли у ГШ ЗСУ.

Підступитися до "знахідки" виявилося непросто. Довкола командного пункту ворог виставив пости та "секрети", периметр також патрулювала бронетехніка окупантів. "Щоб не виявляти себе, десантники приховано переміщувалися, декілька разів ховаючись в чагарниках від проїжджаючого поряд танка.Нарешті зайняли вигідну позицію і солдат Максим Ш. першим же пуском з ПТРК знищив КСП противника! Скориставшись метушнею російських окупантів, десантники швидко покинули район. Але встигли зробити фото", - розповіли в Генштабі.

Побажав "миру" Україні та Росії: Словацький депутат у Європарламенті дістав із сумки та випустив голуба (відео)

середа, 24 квітень 2024, 23:41

Під час засідання Європарламенту 24 квітня депутат від ультраправої партії «Словацькі патріоти» Мирослав Радачовський випустив білого голуба, заявивши, що таким чином бажає миру «усьому світу, росіянам і українцям». Про це пише The Guardian, передають ...

"Будь-яка підтримка можлива": Польща готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку

середа, 24 квітень 2024, 23:30

Міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив, що його країна готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку. Про це пише Reuters, передають Патріоти України. Він нагадав, що Польща раніше пропонувала допомогти Україні з тим, щоб ...