Помста Бацьки: Білорусь затвердила асиметричні санкції проти країн Балтії (відео)

У відповідь на санкції проти Білорусі офіційний Мінськ затвердив асиметричні заходи проти Литви, Латвії та Естонії. Раніше країни Балтії оприлюднили свій санкційний список. Про це на прес-конференції в Москві заявив міністр закордонних справ Володимир Макей Білорусі Володимир Макей, передають Патріоти України.

"Ми вчора погодили пропозиції, і вони вже затверджені, про введення асиметричних санкцій відносно відповідних персоналій Литви, Латвії та Естонії", - заявив Макей, не наводячи подробиць.

Він також заявив, що деякі країни колишнього Радянського Союзу нібито використали вибори президента Білорусі для спроби дестабілізації в країні. Зазначимо, асиметричні санкції - це неспівмірні заходи у відповідь на будь-які обмеження.

Прем'єр-міністр Греції відповів, чи передаватиме його країна системи ППО для України

четвер, 25 квітень 2024, 23:06

Греція не передаватиме Україні системи протиповітряної оборони Patriot та С-300, незважаючи на тиск з боку ЄС і союзників по НАТО, які просили надати ці системи Києву. Про це заявив прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс, повідомляють Патріоти Украї...

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...