Помста за своїх: Сили ООС феєрично розгромили бойовиків на Донбасі

У понеділок, 15 квітня, збройні формування Російської Федерації 12 раз порушили режим припинення вогню, при цьому чотири рази застосували заборонене Мінськими домовленостями озброєння - міномети калібрів 120 і 82 мм, повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-центр ООС.

Також ворог обстрілював наших захисників із гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Втрат серед особового складу Об'єднаних сил немає.

"Жоден обстріл противника не залишився без адекватної відповіді Об'єднаних сил. За даними розвідки, 15 квітня шістьох окупантів було знищено, ще троє – поранені ", – сказано в повідомленні.

З початку поточної доби, 16 квітня, обстрілів позицій підрозділів Об'єднаних сил не зафіксовано. Українські воїни надійно контролюють противника на лінії зіткнення, дотримуючись при цьому умови припинення вогню, підкреслили в прес-центрі.

Ворог зробив ставку: Аналітики пояснили, навіщо РФ розробляє безпілотники, які працюють на широкому діапазоні частот

вівторок, 16 квітень 2024, 14:54

Російська оборонно-промислова база швидко розробляє безпілотники, які працюють на широкому діапазоні частот, щоб українським системам РЕБ було складніше їх збивати. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріот...

"Ми бачимо": Коваленко оцінив, як вплине іранський удар по Ізраїлю на подальшу допомогу Україні від Заходу

вівторок, 16 квітень 2024, 14:43

Після того, як Іран зі своєї території обстріляв Ізраїль дронами-камікадзе та ракетами, є ймовірність, що Україна отримає подальшу допомогу від США у формі кредиту. Або питання й надалі відкладатимуть - якщо американські конгресмени винесуть підтримку ...