Попри усі забаганки Кремля: Сотні турецьких військових у повній бойовій готовності відправляються в Карабах (фото)

У середу, 16 грудня, в Азербайджан прибула група військових Сухопутних військ Туреччини. Вони попрямують в Нагорний Карабах з важливою місією. Про це повідомило Міністерство національної оборони Туреччини на своєму офіційному сайті, передають Патріоти України.

"У Карабасі, який Збройні сили Азербайджану героїчно звільнили від окупації Вірменії, триває очищення від мін і саморобної вибухівки", - зазначили в оборонному відомстві Туреччини. Вони відправили в Азербайджан 136 військовослужбовців Сухопутних військ для розмінування територій, які були під контролем Вірменії. Крім того, турки також займуться навчанням особового складу військ Азербайджану.

Варто зазначити, що в Карабасі вже місяць спостерігається деескалація після підписання мирної угоди між Азербайджаном і Вірменією. Спочатку передбачалося, що за дотриманням перемир'я стежитимуть тільки миротворці РФ. Однак Анкару цей варіант не влаштував, і вона наполягла на своїй військовій присутності в зоні конфлікту. Москві довелося погодитися.


Російські війська будуть у Дніпрі, Харкові, Кривому Розі? Український комбриг попередив про загрозу

субота, 11 травень 2024, 8:58

Якщо українські війська не битимуться за Костянтинівку та Дружківку на Донеччині, то через кілька тижнів російські війська будуть у Дніпрі, Харкові, Кривому Розі. Про це командир 92-ї окремої механізованої бригади полковник Павло Федосенко заявив у роз...

"Будь-які його конкуренти знищені, вбиті чи виїхали за кордон": Експерт СБУ оцінив, як охороняють Путіна

субота, 11 травень 2024, 8:47

Кремлівський диктатор Володимир Путін вибудував навколо себе потужну систему охорони. Насамперед це стало можливим через тотальне знищення усіх політичних опонентів режиму. Таку думку в ексклюзивному коментарі OBOZ.UA висловив ексспівробітник Служби бе...