Порушив карантин: Віце-прем'єр Уруський оскандалився в Туреччині, - ЗМІ

Віце-прем'єр міністр України Олег Уруський начебто порушив закони Туреччини під час перебування на території держави. Про це повідомляє телеграм-канал "Україна 24", передають Патріоти України.

"Віце-прем'єр міністр України Олег Уруський знову оскандалився. Ще й на території іншої держави. У Туреччині. Пан Уруський поводився неналежно та образив турецьку гостинність", - пишуть в соцмережі.

Повідомляється, що йдеться про порушення карантинних заходів. Також передбачається, що мала місце спроба підкупу. "Під час офіційного візиту до Туреччини, 26-29 серпня 2020 року, міністр перебував на обіді з турецькими бізнесменами в готелі Çırağan Palace Kempinski, що в Стамбулі. Під час обіду він і депутат Галушко залишили прийом і зажадали від турецького посла Сігібі автівку з охороною для перевозу себе коханого в готель, де відбувалося весілля дочки Павлюка. Тим, хто гуляв на весіллі, й самому Уруському було плювати на те, що в ці дні в Туреччині була заборона на проведення будь-яких заходів у зв'язку з карантином, але за якісь заслуги, мабуть за обіцянки Уруським продати туркам пакет акцій "Мотор Січі", весілля їм дозволили", - повідомляє канал.

При цьому підкреслюється, що святкування обурило місцевих жителів, унаслідок чого було викликано поліцію. "Тепер Уруський і всі гості зареєстровані там як порушники. Він повинен буде відповісти за турецькими законами. За нашою інформацією, українські дипломати навіть сформували звіт про цю подію, і його передали голові МЗС і прем'єру. До речі, жодних дисциплінарних санкцій щодо Уруського зроблено не було. А в будь-якій нормальній країні таке б не змогли зам'яти і відправили б міністра у відставку", - повідомляє телеграм-канал.

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...