"Порвали на британський прапор": Українські десантники відбили черговий штурм РФ під Новомихайлівкою

Порвали на британський прапор: десантники відбили черговий штурм РФ під Новомихайлівкою

Бійці 79-ї окремої десантно-штурмової Таврійської бригади зірвали чергову спробу російських загарбників захопити позиції біля Новомихайлівки Донецької області.

Джерело: командування Десантно-штурмових військ Збройних сил України

Дослівно: "Десантники 79-ки розривають на британський прапор чергові плани ворога захопити українські позиції в районі Новомихайлівки.

Росіяни вкотре пішли на штурм з технікою і вкотре відхопили по повній: 2 танки та 6 бронемашин з ворожою піхотою так і лишились на полі бою, не доїхавши до наших позицій.

Понад 80 любителів заробити двісті тисяч рублів на вбивстві українців таврійські десантники відправили просто до пекла".

Німеччина вводить жорсткі правила для біженців з України: Що варто знати

п’ятниця, 4 жовтень 2024, 23:40

З 1 січня 2025 року біженцям у ФРН знижуватимуть розмір допомоги (Bürgergeld) на 30% протягом трьох місяців, якщо вони відхилять розумну пропозицію щодо працевлаштування. Про це повідомляє ntv із посиланням на джерела в уряді країни, пише Deutsche Well...

Скандал не стихає: У Польщі знову пригрозили блокувати Україні вступ до ЄС через питання Волинської трагедії

п’ятниця, 4 жовтень 2024, 23:25

Голова Польської селянської партії, міністр оборони країни Владислав Косіняк-Камиш заявив, що блокуватиме вступ України до Євросоюзу, допоки не вирішиться питання ексгумації і пам’яті жертв Волинської трагедії. Про це повідомляє Wirtualna Polska, перед...