Поширювала теорію змови: Нідерландська суддя намагалась вплинути на процес у справі про катастрофу MH17

У Нідерландах подала у відставку суддя, яка хотіла вплинути на процес у справі про знищення цивільного малайзійського літака Boeing 777 рейсу MH17. Про це повідомляє NOS, передають Патріоти України.

Інформацію підтвердив суд у Гаазі. Повідомляється, що жінка працювала радником у суді в Гаазі. Цього місяця вона отримала догану від Верховного суду за спробу донести теорію змови свого брата до відома суддів, які вели кримінальний процес. Брат жінки у своїй книзі заявив, що рейс MH17 не було збито російською ракетою. Суддя роздала книгу свого брата суддям і прокурорам у справі MH17.

Через це їй заборонили вести кримінальні справи. Жінка назвала висновки Нідерландської ради безпеки та прокуратури «навмисним і прозорим приховуванням», а деякі дані «маніпуляцією та брехнею».

Верховний суд постановив, що її рішення підірвали довіру до авторитету та неупередженості судової системи. Там додали, що суддя може висловлювати свою думку, але повинен враховувати «вплив цих заяв».

Літак Boeing 777 було збито 17 липня 2014 року неподалік Торезу Донецької області під час російської збройної агресії на сході України. Міжнародне розслідування встановило, що літак було збито зенітним ракетним комплексом Бук російського виробництва. Унаслідок катастрофи 2014 року загинули всі 298 осіб, які перебували на борту літака.

Енергоатом підтвердив затримання свого менеджера на хабарі, але зробив несподіване уточнення

субота, 28 вересень 2024, 20:08

Компанія Енергоатом підтвердила, що одного з її співробітників затримали на хабарі, однак заявила, що він отримав його за «сприяння у вирішенні питання» в іншій компанії, передають Патріоти України. «Завдяки злагодженій роботі правоохоронців та активно...

Все пішло не за планом: Контрнаступ Росії в Курській області провалився, - BILD

субота, 28 вересень 2024, 18:30

Контрнаступ російських військ у Курській області обернувся провалом, пише BILD, передають Патріоти України. Видання нагадує, що, за заявою Путіна, російська армія повинна повністю повернути під контроль всю територію Курської області. . "Утім, російсь...