"Последняя надежда терпилок ушла...": Гіркін засмутив росіян заявою про "Новоросію" і окупацію всієї України

Колишній співробітник російських спецслужб і екс-ватажок так званої "ДНР" роздратований тим, що Росія не змогла окупувати всю Україну і створити "Новоросію" в 2014 році. Тоді Кремль не зміг взяти під контроль українську ГТС і був змушений будувати "Північний потік - 2", який в п'ятницю через рішення Німеччини опинився в дуже складному становищі. Про це він написав на своїй сторінці в соціальній мережі "Вконтакте", повідомляють Патріоти України.

Стрєлков зазначив, що Москва не змогла захопити Україну і втратила можливість взяти під контроль газотранспортну систему, яка могла б забезпечити безперебійний транспорт російського газу в Європу. Гіркін пише про те, що провал планів по окупації України і створення дружньої Росії "Новоросії" винудив Москву споруджувати альтернативний маршрут постачання газу і вкладати гроші в "Північний потік - 2". Однак разом з рішенням Німеччини відмовити "Північному потоку - 2" у звільненні від правил газової директиви ЄС російська влада зазнала тяжкої поразки.

"Последняя надежда терпилок ушла... "Южный поток" - вокруг которого пару лет вытанцовывала вся журнашл**ия - "накрылся", теперь "окончательно увял" и распрославленный "Северный-2". Вот даже как-то неудобно напоминать о том, что взяв под контроль (или создав в качестве дружественного государства) Новороссию в 2014-м году и, тем самым, ликвидировав т.н. "Украину" - можно было РЕШИТЬ СРАЗУ ВСЕ ПРОБЛЕМЫ с экспортом газа в Европу. Все и сразу. Как будут кремлевские ид*оты выходить из ситуации - уже понятно", - обурюється Стрєлков.


"Від божевільних можна чекати чого завгодно": Черник пояснив, чому не варто боятися наступу Росії з Придністров'я

п’ятниця, 19 квітень 2024, 6:48

Алогічна поведінка Російської Федерації у контексті агресії проти України не дозволяє повністю виключити вірогідності, що загарбники спробують почати наступ на нашу державу з території тимчасово окупованого Придністров'я. Однак якщо це й станеться, осо...

"Завдання зробити так": В Україні розглядають можливість не всі ділянки фронту прикривати людьми, - експерт

п’ятниця, 19 квітень 2024, 6:44

Експерт розповів, які технологічні рішення можуть бути впроваджені, аби військові могли перебувати на відстані у бліндажах та керувати боєм за допомогою автоматизованих систем, передають Патріоти України. Керівник Центру військово-правових досліджень, ...