Поставили на ноги лише на чотири години: Терапія, яку проходить Путін, не дає бажаного ним результату, - аналітик

Поставили на ноги лише на чотири години: терапія, яку проходить Путін, не дає результату, – аналітик

Кремлівський диктатор Володимир Путін сильно хворий. Він проходить вже третій курс лікування за два місяці, але терапія не дає результати. Саме з його станом і пов'язані недавні заяви ватажка ПВК "Вагнер" Євгена Пригожина. Про це розповів російський опозиціонер, політичний аналітик Валерій Соловей, зазначивши, що 9 травня Путін зміг протриматися на ногах "завдяки зусиллям лікарів-шкідників", передають Патріоти України.

"Вони його поставили на ноги на якийсь час, на 4 години не більше. Природно, на другий день після сильних стимуляторів він відчув погіршення. Ця терапія, яку він зараз проходить, не приносить результати. По-моєму, це вже третій курс терапії за два місяці. І його оточення це спостерігає і робить певні висновки. І деякі з учасників оточення, найбільш зухвалі, навіть переходять до вербальних практик", - зазначив Соловей, натякаючи на Пригожина.

На думку опозиціонера, ватажок ПВК "Вагнер" розуміє, що ситуація виходить на фінішну пряму, і він готується до цього.

"Пригожин здогадується, що його силовики не чіпатимуть, тому що він потрібен як криголам кризи. Хтось повинен почати... У цих людей є можливості, їм зовсім не складно зайнятися його нейтралізацією, і вони б це зробили досить успішно. Але, бачите, вони не хочуть, тому що він їм потрібен", - вважає Соловей.


Кількість загиблих внаслідок удару по Харкову зросла

субота, 18 травень 2024, 12:45

Кількість загиблих внаслідок удару РФ по Харкову у п’ятницю, 17 травня, зросла до чотирьох — у лікарні помер 33-річний чоловік, який отримав поранення. Про це повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, передають Патріоти України. За його слова...

Потрібно було менше години: Українські спецназівці знищили російських штурмовиків (відео)

субота, 18 травень 2024, 12:30

Спецназівці Нацгвардії знищили цілу групу російських окупантів, які штурмували позиції Сил оборони України. На це пішло не більше години. "Штурмова група ворога рухалась не підозрюючи що за ними спостерігають пілоти БПЛА 2 окремого загону Центру спеціа...