"Потрібно шукати іншу людину": Зеленський розповів, за яких умов буде готовий скласти повноваження президента

Володимир Зеленський розповів, в якому випадку піде з поста президента України. Свій коментар глава держави дав в інтерв'ю телеканалу ВВС (щоб подивитися відео, доскролльте сторінку до кінця), передають Патріоти України.

За словами президента, він все ще вірить у досягнення миру на Донбасі і в Повернення Кримського півострова. "В іншому випадку я б не йшов у президенти України. Це дуже складно, і тут нам потрібна допомога всього світу, це правда. Але я не втрачаю цю віру", – зазначив Зеленський.Президент підкреслив, що в разі невдачі, потрібно буде шукати людину, яка зможе принести мир в Україну.

"Я відразу говорив, що я не чіпляюся ні за рейтинги, ні за владу. Якщо я не зможу закінчити війну, значить потрібно, щоб прийшла інша людина, яка здатна закінчити цю трагічну історію між нашими країнами", – підкреслив президент.

Нагадаємо, відомий астролог Влад Росс припустив, що 2021 рік стане найскладнішим для Володимира Зеленського, а ризик покинути посаду буде найбільшим.

За словами експерта, Володимир Зеленський - Водолій, тому в 2021 році "для нього все це – гірше не придумаєш". "...2021-й - це найскладніший рік, коли ризик покинути пост буде найбільш великий. Не виключаю, що в цей час у нього може початися депресія, за якою піде добровільна відставка", – зазначив Росс.

Готується вступити у війну? Білорусь закріпила у військовій доктрині надання допомоги союзникам

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:26

Білорусь оновила військову доктрину, в якій закріпила можливість надання допомоги союзникам. Зокрема, відправки військових. передають Патріоти України з посиланням на військову доктрину Білорусі. "Білорусь вважає за можливе надання військової допомоги ...

Буде чим відбивати атаки: Іспанія надасть Україні партію ракет для Patriot, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:42

Іспанія передасть Україні ракети для систем Patriot, попри тиск з боку НАТО і ЄС, які вимагають від європейських країн, що мають цю систему американського виробництва, передати їх Києву, передають Патріоти України. За словами урядових джерел, рішення п...