Повідомляла ЗСУ про пересування військ ворога: На Чернігівщині окупанти взяли в полон молоду вчительку

У селі Старий Биків на Чернігівщині зникла 25-річна вчителька математики Вікторія. Раніше російські окупанти взяли її в полон і, як вважають рідні, вивезли для подальшого обміну на солдатів РФ, інформують Патріоти України.

25 березня в селі Старий Биків вороги почали перевіряти телефони місцевих жителів. У Вікторії виявили повідомлення про пересування російських військ, які вона відправляла через чат-боти. За це вчительку забрали і утримували в полоні разом з чоловіками в підвалах. Вона була єдиною полоненою дівчиною.

За словами Ірини, сестри Вікторії, останній раз вчительку бачили 29 березня. У полоні вона не боялася окупантів — говорила правду і все, що думала про вторгнення РФ в Україну. Росіяни відповідали, мовляв, судитимуть дівчину за законами своєї країни.

Ірина вважає, що Вікторію відвезли і планують використати для обміну на полонених солдатів РФ. Дівчина викладала в броварській школі, а після початку повномасштабного вторгнення вирушила до батьків у Старий Биків.

Джерело: UA:Суспільне

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

Марення тривають: Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів" і пригрозив "ядеркою"

четвер, 25 квітень 2024, 16:53

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що ризик військових інцидентів на білорусько-українському кордоні досить високий. Про це він висловився під час засідання Всебілоруських народних зборів 25 квітня, передають Патріоти Украї...