Повітряні сили на півдні України знищили 4 вертольоти Росії за 18 хвилин

Уранці 12 жовтня на Півдні Протиповітряна оборона за 18 хвилин збила щонайменше чотири ударних вертольоти російської армії. Про це інформує в телеграмі Протиповітряні сили ЗСУ, передають Патріоти України.

"З 08:40 по 08:58 12 жовтня на Півдні України зенітними ракетними підрозділами Повітряних сил знищено щонайменше чотири ударних вертольоти противника", – пишуть в пресслужбі.

Повідомляється, що збиті вертольоти, імовірно, Ка-52 – здійснювали підтримку вогнем піхоту армії РФ на південному напрямку. Один вертоліт впав на деокупованій від рашистів території, решта – за лінією фронту. "Бойова робота велась по ще двох вертольотах, тому є велика імовірність, що кількість підтверджених збитих вертольотів збільшиться!" – додають в повідомленні.

Про мотивацію

неділя, 19 травень 2024, 0:45

Воєнні проблеми, економічні прорахунки, корупція, загроза диктатури на тлі неспроможності приймати ефективні рішення вищим керівництвом ведуть до демотивації на усіх рівнях і кризи управління. На Харківщині триває спроба росіян розширити захоплену смуг...

"Ми готові до з'ясування відносин на полі бою": Лавров очікує ворожнечу з Європою "на покоління"

субота, 18 травень 2024, 23:16

Європа як партнер для Росії не актуальна як мінімум на одне покоління. Таку заяву зробив міністр закордонних справ РФ Сергій Лавров у суботу, 18 травня, передають Патріоти України. "Дмитро Віталійович Тренін (російський політолог – ред.) в одній зі св...