"Повинні були контролювати урядовий квартал": Арестович розповів про плани РФ у центрі Києва в день вторгнення

Радник голови Офісу президента Олексій Арестович розповів, що російські війська вже в перший день повномасштабного вторгнення до України, 24 лютого, планували встановити контроль над центром Києва, передають Патріоти України.

"Ми взяли документи у старших російських офіцерів, які загинули, - десантників і спецназу. Так от, на 12-ту годину вони повинні вже були контролювати урядовий квартал у Києві. На 12-ту годину 24 лютого. У день початку операції. В одного офіцера він виставляв перепустку біля Верховної Ради, біля Кабміна. Це ж сто метрів між ними і так далі.

А взагалі на останній супротив на заході України - 20-й день. Двадцять днів на придушення бункера з останнім бандерівцем. Сьогодні 37-й день і українська авіація творить всілякі дива", - сказав Арестович 1 квітня.

Збиває навіть балістичні ракети: Що відомо про Aster 30, які Франція передає Україні

четвер, 25 квітень 2024, 2:35

До нового пакета військової допомоги Україні від Франції мають увійти зенітні керовані ракети Aster 30, які використовують для систем протиповітряної оборони Mamba SAMP-T. Ці комплекси здатні боротися як з авіацією, так і з крилатими та протирадіолокац...