"Практично нереально": Жданов відповів, чому ракети С-300 складно збивати

Військовий експерт Олег Жданов відповів на питання, чому російські ракети C-300 так складно збивати. "С-300 - балістичні ракети. Вони можуть коригувати свою траєкторію. І це одна з причин, чому вони незбивні", - зазначив він, передають Патріоти України.

За його словами, коли росіяни застосовують С-300 по наземних цілях, ці ракети можуть летіти на відстань до 100 кілометрів:

"Або за координатами, або по GPS... 100 кілометрів з надзвуковою швидкістю ця ракета пролітає за кілька хвилин, навіть секунд. Харків'яни писали, що долітає за 40-50 секунд. За такий короткий час засікти пуск, обробити дані, розрахувати точку зустрічі і випустити протиракету, щоб вона встигла перехопити до того, як С-300 зайде на ціль... це практично нереально".

Обізвав співгромадян "свинями"?: Дуда постане перед судом через невдале висловлювання про поляків

неділя, 29 вересень 2024, 19:14

Президент Польщі Анджей Дуда постане перед судом через невдале висловлювання про поляків. Засідання заплановано на 2025 рік. Про це повідомляє Fakt, передають Патріоти України. Справа стосується коментарів Дуди щодо глядачів фільму Аґнєшки Голланд «Зел...

Вугледар опинився у лещатах: Експерт оцінив загрозу прориву ворога в місто

неділя, 29 вересень 2024, 18:47

Ситуація довкола Вугледара в Донецькій області доволі складна. За певними даними, зосереджено понад 15 тисяч особового складу російської армії. Про це розповів військовий оглядач Денис Попович, передають Патріоти України. "Сьогодні було повідомлено про...