Працювати бажаючих немає: Окупанти хочуть запустити ремонтну базу для своєї техніки у Маріуполі

ЗСУ активно нищать російських окупантів та їхню техніку. Тому тепер загарбники думають про те, як би облаштувати собі ремонтну базу в Маріуполі, повідомляють Патріоти України.

Росіяни планують ремонтувати техніку на Маріупольському металургійному комбінаті імені Ілліча. Усіх працівників заводу закликають зібратися 12 травня. Радник мера Маріуполя Петро Андрющенко зазначив, що повністю запустити завод ворогу не вдасться через безліч причин. Тому фактично на базі меткомбінату вони хочуть зробити ремонтні цехи для танків та БТРів.

Однак у росіян з'явилася проблема – відсутність кадрів. "Маріуполь виявися настільки недружнім містом для окупантів, що навіть техніку ремонтувати нікому в місті, де кожен другий майстер в цьому", – наголосив Андрющенко.

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...

"Здавайте паспорт та залишайтесь в іншій країні": Нардепка Безугла зробила нову скандальну заяву

четвер, 25 квітень 2024, 21:44

Народна депутатка Мар’яна Безугла закликала українців за кордоном виконувати свій обов’язок. В іншому випадку - відмовлятися від громадянства. Про це вона заявила в ефірі проєкту "Тема з Мосейчук", передають Патріоти України. "Якщо ви не бачите себе ук...