"Президент почув фракцію": Нардеп Дубинський вимагає відставки "корупціонера" Шмигаля

Скандальний нардеп розповів як на зібранні "Слуг" відстояли міністерське крісло для креатури Коломойського і покарання для його ворогів

У стані "Слуг" чималий скандал та потрясіння. Народний депутат з фракції Слуга народу» Олександр Дубінський звинуватив голову уряду Дениса Шмигаля у покриванні корупції, зазначають Патріоти України. На своїй сторінці у Facebook Дубінський написав, що «президент почув фракцію» і залишив на посаді міністр екології Романа Абрамовського, який «боровся зі шмигальовськими рішалами в лісовому господарстві».

«Тепер чекаємо наступного дії ─ звільнення злодія голови Державного агентства лісових ресурсів Кузьовича, а за ним і його патрона Шмигаля», ─ зазначив нардеп.

Як повідомлялося, 16 грудня Верховна Рада зняла з порядку денного пленарного засідання питання про відставку міністра захисту довкілля та природних ресурсів Романа Абрамовського.

Абрамовський був призначений міністром захисту довкілля та природних ресурсів 19 червня 2020 року. У 2015 році Абрамовський працював заступником міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства. У 2019 році став заступником міністра енергетики та захисту довкілля.


"Ми не станемо стороною конфлікту": У Німеччині запропонували збивати дрони над заходом України силами ППО країн НАТО

субота, 11 травень 2024, 21:44

Члени німецького парламенту від урядових "Зелених" та "Вільних демократів", а також опозиційної ХДС виступають за те, що системи протиповітряної оборони країн НАТО збивали дрони над західною частиною України, передають Патріоти України. "Це розвантажит...

"Врешті, невдахи-окупанти згоріли разом із авто": Група загарбників на багі намагалася прорвати оборону військових єгерів (відео)

субота, 11 травень 2024, 21:24

Російські війська намагалися штурмувати на багі позиції десантників 71-ї єгерської бригади. Захисникам вдалося ліквідували окупантів. Про це йдеться на сторінці бригади. Група російських окупантів на багі намагалася прорвати оборону підрозділу 71-ї єге...