Президент скаже "Какая разница?": Верещук у розпал війни виступала на одній сцені з російськими пропагандистами

Фото Ірини Верещук в оточенні російських «журналістів» було зроблено в 2015 році на «Міжнародному кавказькому медіафорумі» в Тбілісі.

Ірина Верещук. Фото: Главком.

Ірина Верещук, яку "Слуга народу" висуває на вибори мера Києва, вже після анексії Криму і початку війни на Донбасі брала участь в форумах, на яких виступала на одній сцені з російськими пропагандистами. Знімок одного з таких заходів опублікували в Facebook, передають Патріоти України.

На фотографії нинішній народний депутат Ірина Верещук сидить за столом з російською пропагандисткою Мариною Ахмедовою. На цьому ж знімку присутній тодішній начальник Ахмедової Віталій Лейбін, редактор журналу «Русский репортер». Лейбіну приписують зв'язок з колишнім куратором Кремля на Донбасі Владиславом Сурковим. Також є інформація, що Лейбін писав так звані «темники» для окупаційної адміністрації Донецька і займався медіасупроводом діяльності сепаратистів.
Фото Ірини Верещук в оточенні російських «журналістів» було зроблено в 2015 році на «Міжнародному кавказькому медіафорумі» в Тбілісі. Участь в ньому взяли багато представників російських ЗМІ, які на той час в повній мірі розгорнули гібридну війну проти України.
Як відомо, з 2010-го по 2015 рік Верещук була мером міста Рава-Руська на Львівщині. У 2019 пройшла в парламент за списком партії Володимира Зеленського «Слуга народу». Віталій Лейбін є громадянином України, однак називав своєю батьківщиною Росію і Україну. Негативно ставиться до Революції Гідності, тиражував кремлівські штампи про «бандерівців» в Україні. У 2016 році хакери зламали пошту Лейбіна і знайшли там лист, адресований помічниці Владислава Суркова Марії Виноградовій. У ньому він надіслав на узгодження статтю про Донбас, що свідчить про тісну співпрацю цього персонажа з Кремлем.

Багатообіцяючий початок: Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Джонсоном

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:55

У четвер, 28 березня, Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Конгресу США Майком Джонсоном. Про це Зеленський розповів у своєму телеграм-каналі. За словами Президента, він першочергово подякував...

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...