"Прямий привід": Медведєв заявив, що РФ застосує ядерну зброю у разі перемоги України у війні

Заступник голови Ради Безпеки Росії Дмитро Медведєв викотив нову "лякалку" про ядерний удар, якщо РФ програє в Україні. Про це він написав у Telegram, передають Патріоти України.

За його словами, у тезі країн Заходу про те, що Росії не можна дозволити перемогти у війні проти України, існує "проста формальна логіка".

"Якщо перемагає не Росія, то, мабуть, Україна. Мета України у війні названа київським режимом – повернення всіх територій, що раніше належали їй. Тобто відторгнення їх від Росії. Це загроза існуванню нашої держави та розпад нинішньої Росії. Отже, прямий привід застосування п.19 Основ державної політики Російської Федерації у сфері ядерного стримування", - написав Медведєв.

Він натякнув, що "ядерний конфлікт" планує насправді Захід, а не Росія, яка систематично погрожує цивілізованому світу.

"Що це, як не пряма провокація світової війни із застосуванням ядерної зброї. Давайте називати речі своїми іменами. Західні країни штовхають світ до глобальної війни. І лише повна та остаточна перемога Росії є гарантією від світового конфлікту", - додав Медведєв.

ЗСУ знищили Бук-М1, що готувався до удару по українським позиціям (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 10:03

Бійці Сил спеціальних операцій (ССО) допомогли знищити російський ЗРК Бук-М1, який саме готували до пуску ракет. Про це повідомляють ССО на своєму Telegram-каналі. "Оператори 3-го окремого полку ССО під час розвідувальних дій на одному з найгарячіших н...