"Продовжує безкарно бити": У Білорусі екс-боєць українського "Беркута" бере участь у придушенні протестів (фото)

За 5 років в Білорусі колишній "беркутівець" мало вивчив центр столиці і в протоколі вказав місце затримання, яке розташоване за 1,5 км від реального.

Серед співробітників білоруського спецназу, задіяного в жорсткому затриманні учасників передвиборчих акцій протесту в Мінську, був помічений колишній боєць українського "Беркута" Сергій Понасенко. Про це повідомила на Facebook-сторінці блогер під ніком Kate Kotenko, передають Патріоти України.

Нагадаємо, що 15 липня біля ЦВК Білорусі зібралася черга з бажаючих подати скаргу через відмову в реєстрації опозиційних кандидатів у президенти. Учасників акції протесту, яких зібралося близько 2,5 тисяч, почали масово затримувати.

"Знайомтеся, Сергій Понасенко, колишній боєць українського" Беркута ". Бив українців в 2014 р. і продовжує безкарно бити... тільки тепер білорусів", - підписала опубліковані знімки блогер.

За її словами, за 5 років в Білорусі колишній "беркутівець" мало вивчив центр столиці і в протоколі вказав місце затримання, яке розташоване за 1,5 км від реального. "Величезна кількість фактів про темне минуле цього співробітника змушує задуматися про те, хто зараз з особливою жорстокістю відривається на білорусах!" - зауважила блогер.

"Відстежуємо та б'ємо": Сирський опублікував кадри авіаударів по місцях зосередження військових РФ (відео)

понеділок, 29 квітень 2024, 0:55

Українські військові завдали ударів по місцях зосередження російських солдатів у Донецькій та Запорізькій областях. Про враження цілей у двох регіонах у неділю, 28 квітня, повідомив головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський. "Відстежуємо та б'ємо. Сього...

Українські військові встановили контроль над островом Нестрига під Херсоном, - Сирський

неділя, 28 квітень 2024, 23:16

Українські військові встановили контроль над островом Нестрига в Херсонській області. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на заяву головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського у Telegram-каналі. За словами головкома, російські війська прод...