Проїхав 2 тис. км і "денацифікувався": ЗСУ ліквідували беззубого старшину з Пермського краю (фото)

Українські військові ліквідували російського 39-річного окупанта, який приїхав вбивати українців з Пермського краю. Про це заявив блогер-розслідувач Іраклі Комахідзе, передають Патріоти України.

Відомо, що Данило Малинчик був родом із селища Кутамиш. Він вирішив, що хоче поїхати на війну і підписав контракт.

Малинчик був командиром відділення - старшим майстром відділення техобслуговування взводу забезпечення танкового батальйону, а також старшиною військової частини.

"У некролозі такий перелік посад 39-річного жмура-контрактника, що важко зрозуміти ким він насправді був цей універсальний Zолдат / матроЦ", - написав Іраклі Комахідзе.

Окупанти вдарили по Слов'янській ТЕС (фото)

неділя, 5 травень 2024, 18:28

«Сьогодні 5 травня о 10:35 розпочався обстріл Слов'янської ТЕС Донбасенерго. Під час обстрілу було пошкоджено ряд об'єктів на території станції», – зазначив він. Він додав, що російські військові завдали удару чотирма касетними ракетами з РСЗВ «Смерч» ...

Москва намагається тиснути на "всіх напрямках": Росія готує диверсії по всій Європі, - FT

неділя, 5 травень 2024, 17:48

Росія активно готується до проведення диверсій, зокрема, вибухів та підпалів на території Європи. При цьому, її не бентежать можливі жертви серед цивільних. Про це пише FT, передають Патріоти України. Акти саболтажу уже відбувається. Розвідки країн Євр...