"Прокляте місце" чи прокляті "схеми": Четвертий головний митник Зеленського подав заяву на звільнення через місяць після призначення, - ЗМІ

Від першого призначення на цю посаду після обрання Зеленського президентом не минуло ще і 17 місяців

Голова Державної митної служби Павло Рябікін написав заяву на звільнення за власним бажанням. Його місяць тому призначили на цю посаду, повідомляють Патріоти України з посиланням на Lb.ua.

Рябікін був народним депутатом в трьох скликаннях. З 2017 року очолював аеропорт "Бориспіль". На місцевих виборах 2020 року балотувався першим номером в списку УДАРу в Деснянському районі.

"Пропозицію від Офісу президента я отримав в кінці жовтня. Дійсно, довго вивчав питання, спілкувався з тими, хто колись формував і супроводжував процеси. І тільки після цього ухвалив для себе рішення. Це була пропозиція безпосередньо від Володимира Олександровича", – казав перед призначенням пан Рябікін.

Він також запевняв, що до призначення консультувався з багатьма людьми і всі вони говорили про одну проблему – відсутності пріоритетів на митниці.

"Сьогодні ці пріоритети сформульовані президентом України, прем'єр-міністром і міністром фінансів: наповнення бюджету, виконання всіх планів по надходженнях, передбачених бюджетом. У цьому ключі справедливий вислів Максима Нефьодова (екс-голова Митної служби. – Ред.): "Це все одно, що робити реконструкцію в палаючому будинку", – додав глава ДМС.

"Бої тривають": Сирський розповів про ситуацію на Харківському напрямку

неділя, 12 травень 2024, 13:43

У Харківській області тривають бої у прикордонних районах вздовж державного кордону з країною-агресором Росією. Обстановка складна, проте Сили оборони України роблять все, аби утримати оборонні рубежі та позиції. Про це повідомив головнокомандувач ЗСУ ...

"Схоже, що багатоповерхівку в Бєлгороді підірвали": В РНБО заявили про провокацію Росії

неділя, 12 травень 2024, 13:28

Керівник Центру протидії дезінформації Ради національної безпеки і оборони України офіцер Сил оборони лейтенант Андрій Коваленко прокоментував обрушення багатоповерхівки у Бєлгороді Російської Федерації, передають Патріоти України. "Будинок у Бєлгороді...