Прокурорські відчувають, що влада міняється: Експерт розповів, чому Савченко випустили з-під варти саме зараз

Надію Савченко можна використати як "торпеду" під парламентські вибори стосовно Тимошенко.
Надія Савченко. Фото: Українська правда.

Про звільнення з-під варти Надії Савченко та Володимира Рубана, про президентські та парламентські вибори-2019 і про рейтинги кандидатів Володимира Зеленського та Петра Порошенка – у прямому ефірі розповів політолог Олег Саакян, передають Патріоти України.

– У ситуації з Надією Савченко, відповідне подання про продовження ув'язнення не було зроблено прокурором, тому суд призначив наступне засідання аж через місяць. Відповідно це і посприяло звільненню з-під варти Савченко та Рубана.

– Така кількість збігів неможлива на рівному місці. До того ж, одразу активізувалася частина лідерів суспільної думки, які співпрацюють з одним зі штабів, та почали розганяти тему навколо реваншу.

"Савченко одразу стала об'єктом політичної боротьби. Ймовірно, що в цьому і була мета її звільнення. Вигідним це є для Порошенка, оскільки хаотизація цієї ситуації можуть зіграти йому на руку. Також Савченко можна використати як "торпеду" під парламентські вибори стосовно Тимошенко", – заявив експерт.

– Цікаво, як ті можновладці, які стояли за цими договорняками, потім будуть "скавчати", коли ті ж суди садитимуть у в’язниці їх.

Джерело: 24 канал

Закон про "іноагентів" не наближає Грузію до ЄС, - ​президент Європейської Ради

субота, 20 квітень 2024, 19:05

Президент Європейської Ради Шарль Мішель розкритикував грузинський закон про "іноагентів", заявивши, що його прийняття вплине на рішення про вступ Грузії до ЄС. Про це повідомляє Euronews, передають Патріоти України. "Я хочу чітко заявити: цей законопр...

Верещук прокоментувала чутки про своє нове "призначення"

субота, 20 квітень 2024, 18:41

Віцепрем'єр-міністерка Ірина Верещук відреагувала на інформацію у ЗМІ про "призначення" головою Тернопільської обласної військової адміністрації. Про це вона повідомила у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України. "Сьогодні деякі ЗМІ написали,...