Проміняв урочистості у Києві на розваги в Сен-Тропе: Як Богдан відгуляв День Незалежності України на весіллі "смотрящого" за Мін'юстом та інших "кумів", - ЗМІ

Формально голова ОПУ не держслужбовець і не зобов'язаний по протоколу бути присутнім на офіційних державних заходах. Що не заважає йому давати вказівки Кабміну, держадміністраціям та іншим держорганам, не маючи на то законного права.

Глава Офісу президента України Андрій Богдан та київський забудовник, "куратор від Зеленського" Андрій Вавриш провели три дні і День Незалежності зокрема у Франції, на весіллі "смотрящого" за Мін’юстом Андрія Довбенка, повідомляють Патріоти України з посиланням на Bihus.info.

Богдан і Вавриш на весіллі Довбенка у Франції

За даними ЗМІ, весілля Довбенка святкували у легендарному Сен-Тропе на Лазурному узбережжі веселої Франції. Богдан прибув на весілля 22 серпня, коли молодята влаштовували так зване "пре-паті". Третій день святкувань припав на День Незалежності, коли гості відпочивали на приватній яхті.

 Богдан і Вавриш на весіллі Андрія Довбенка у Франції

"Андрію Довбенку приписують вплив на кадрові призначення та "вирішення питань", зокрема з державними реєстраторами, у виконавчій службі та з продажем арештованого майна. Його обраниця – юристка Ганна Огренчук, яку кілька тижнів тому було призначено до комісії з питань правової реформи. Туди ж увійшла низка наближених до Богдана людей. Склад комісії затверджений указом Зеленського, а за його формування відповідав Богдан".

Достойники нової влади швидко "кумляться", розставляють своїх людей на ключові посади. Чи саме так має відбуватись очищення влади від попередньої корупції, чи вдасться запобігти нової, чи прокляття "свинарчуків" неминуче? Сподіватимемось на краще, але готуємось до гіршого.

Багатообіцяючий початок: Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Джонсоном

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:55

У четвер, 28 березня, Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Конгресу США Майком Джонсоном. Про це Зеленський розповів у своєму телеграм-каналі. За словами Президента, він першочергово подякував...

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...