Весілля на Лазурному узбережжі: Стало відомо, чому Богдан пропустив святкування Дня Незалежності

Весілля відбулося у курортному місті Сен-Тропе. Тому самому, де відбувались кінопригоди знаменитого жандарма у виконанні незабутнього Луі де Фюнеса

Андрій Богдан. Фото: прес-служба ОПУ.

Глава Офісу президента Андрій Богдан, якого сьогодні не було на святкових заходах з нагоди Дня Незалежності, вчора відвідав весілля юриста Андрія Довбенка на Лазурному березі Франції, повідомляють Патріоти України.

Глави Офісу президента Андрія Богдана не було ні на офіційній ході з нагоди Дня Незалежності, ні на урочистому прийомі, влаштованому після президентом Володимиром Зеленським в Маріїнському палаці в центрі Києва.

Джерело НВ повідомляє, що Богдан вчора відвідав весілля юриста Андрія Довбенка з Анною Огренчук на Лазурному березі Франції в Сен-Тропе. «Довбенко відомий тим, що фігурує в паперах Yanukovychleaks як юрист в організації Сергія Курченка», — пишуть "Нашi грошi".

Журналіст Соня Кошкіна підтверджує, що Богдан не зміг бути присутнім в Києві, тому що перебуває у Франції. «Коли збиралася на президентський прийом, колеги просили уточнити у пана Богдана, чи не передумав він щодо непотрібності „старих“ журналістів», — каже Кошкіна.

«Чесно намагалася знайти Андрія Йосиповича в Маріїнському <...> Шукала, але не знайшла. Адже його там не було. Причина проста: Богдан на відпочинку. На Лазурному березі Франції. Ніцца, Монако, ось це ось все. Хороші місця, розумію його», — пише Кошкіна в своєму каналі в Telegram.

У свою чергу Bihus.info схоже відрядив на фешенебельний курорт Лазурного узбережжя власного агента, отримавши ексклюзивні світлини та інтимну інформацію про контакти голови ОПУ подалі від очей непотрібних йому українських журналістів.

Джерело: НВ

Путін готується підняти податки: Війна проти України коштує Росії $300 млн на день, - WSJ

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:59

Щодня на війну проти України країна-агресор Росія витрачає близько $300 мільйонів. До того ж це сума без урахування масштабного переозброєння РФ та санкцій із боку Заходу, передають Патріоти України. . Про це йдеться у статті The Wall Street Journal з...

Теракт у "Крокус Сіті Холі" демонструє слабкість Путіна: У The Times описали три сценарії, які чекають на РФ

п’ятниця, 29 березень 2024, 6:27

Нещодавній теракт у торговому центрі "Крокус Сіті Хол" продемонстрував хиткість позиції російського диктатора Володимира Путіна, а також неготовність апарату безпеки Росії до відповідних викликів, передають Патріоти України з посиланням на The Times. ...