Прощавай, недоімперіє! "Росія стане країною третього світу", – волонтер

Росія на порозі кризи – зменшується кількість етнічних росіян, регіони бунтують проти центральної влади. Кремль орієнтується на диктаторські режими Лівії та КНДР. Подальший логічний розвиток Росії – втрата домінуючих позицій та перехід у табір третього світу.

Про це в інтерв'ю журналу "Країна" розповів волонтер, речник міжнародної волонтерської розвідувальної спільноти InformNapalm Михайло Макарук, зазначають Патріоти України.

"Орієнтир Росії: будемо жити як Лівія при Каддафі. Мовляв, він був диктатором, але при ньому добре жили. Прийшли американці – і все стало погано. Також в Росії є виплеканий молодший брат – Північна Корея. Її лідер каже: можливо, буде голод, але ми будемо виробляти ядерні ракети. Однак його наближені завжди ситі. Завдяки ним він триматиметься при владі".

В Росії прогресує демографічна криза і посилюються відцентрові тенденції, наголошує волонтер.

"У Росії зменшується кількість населення, зокрема слов'янського. Згідно із засекреченим переписом найбільша народність у Москві – азербайджанці, близько 6-ти мільйонів. Ще один показник деградації населення – рівень грамотності. З десяти бойовиків, що приїздять на наш схід, слово "Донбас" правильно напишуть двоє. Наші люди, що не вчили у школі російську, користуються нею грамотніше. Тупою нацією легше правити. Якщо соціальні вибухи в РФ і будуть, то за рахунок радикалів із регіонів. В регіонах невдоволені тим, що Москва усі фінансові потоки й податки тягне до себе".

Майбутнє Росії – більша федералізація і статус країни третього світу, вважає Михайло Макарук.

"Насправді нікому не треба, щоб РФ розвалювалася. Буде неконтрольована кількість отрутохімікатів, ядерної зброї та військових технологій. В Красноярську, Іркутську, Читі колосальні склади радянського старого озброєння. В СРСР на кожного жителя припадало по два танки. І десь вони ще стоять. Розпад Радянського Союзу був болючим. Зараз може відбутися те саме – відділяться північнокавказькі республіки, Башкортостан, зріє невдоволення у Сибіру. Країна розбалансована етнічно. Для чого працює пропагандистська машина – в Україні, мовляв, пригноблюють російськомовних? Щоб була мотивація іти в армію. Але ця агітація провалюється. Все менше людей хоче помирати" – каже він.


"Процес має йти": Кремль погрожує вбивати українців, навіть якщо настане перемир'я

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:53

Міністр закордонних справ країни-агресорки Сергій Лавров заявив, що Росія не збирається переривати бойові дії в Україні в разі початку переговорів щодо війни, яку розв'язала. Про це Лавров заявив в інтерв'ю росЗМІ, коментуючи домовленості, які нібито о...

Оце так: "Велика сімка" відклала питання передачі Україні російських активів до червня

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:42

Міністри закордонних справ країн "Великої сімки" схвалили декларацію за підсумками зустрічі на Капрі в Італії. Питання передачі Україні російських активів на прохання лідерів країн G7 відклали до червня, передають Патріоти України. Глави МЗС Канади, Ф...