Просто "стырили": Google включив борщ у список страв Росії, що підкорили світ

Google Росія і Федеральне агентство з туризму запустили на платформі Google Arts & Culture проект “Розкуси Росію”, в рамках якого включили український борщ в список 10 російських страв, що увійшли в історію. Про це йдеться на сайті Ростуризму.

“Історія борщу йде в глибину століть, але в ХХ столітті цей простий і ситний суп став основною стравою в меню кафе від Хабаровська до Бреста. За традиційним рецептом борщ варять з борщівником!”- йдеться в повідомленні.

На сайті йдеться про існування різноманітних рецептів борщу, серед яких, зокрема, борщ по-українськи з тертим салом і часником, борщ по-московськи – з беконом, сосисками і вареною яловичиною і борщ по-флотськи – з червоним перцем і копченою свининою.

У список 10 російських страв також потрапили вінегрет, сирники, пельмені, олів’є, гречана каша, бефстроганов, окрошка, млинці і шашлик.

Посол повідомила, як швидко США передадуть допомогу Україні після голосування в Конгресі

субота, 20 квітень 2024, 12:22

США за короткий період можуть перейти до постачання Україні озброєнь після ухвалення відповідного закону в Конгресі. Про це заявила посол України в США Оксана Маркарова в ефірі національного телемарафону, передають Патріоти України. «Від моменту підпи...

"Скажу вам, локально, що бачу": Військовий прокоментував заяви про контрнаступ ЗСУ у 2025 році

субота, 20 квітень 2024, 11:30

Військовослужбовець Євген Ієвлєв, який зараз перебуває на Горлівському напрямку, закликає до стриманості у заявах про можливий контрнаступ Збройних сил України 2025 року. Про це він сказав в ефірі "Еспресо", передають Патріоти України. "Я вважаю, що...