Протестує проти паломництва хасидів: Мер Умані ночував під Офісом Зеленського (фото)

Мер Умані Олександр Цебрій заночував у спальному мішку біля порога Офісу президента, він не втрачає надії розповісти Володимиру Зеленському про загрозу паломництва хасидів. Про це повідомляє "Pavlovsky news", передають Патріоти України.

Цебрій виступає проти приїзду в період карантину іноземців з "червоної зони", де найбільше заражених Covid-19. За його даними, вже 300-400 паломників-хасидів прибуло в Умань.

Мера обурило, що людей навіть не перевіряють на кордоні на наявність довідки про відсутність коронавірусу. І зараз йому ніхто не може дати гарантій безпечного святкування в Умані єврейського Нового року - Рош Ха-Шана, куди з'їжджаються паломники.

Швейцарія запросила Папу Римського на саміт миру

неділя, 5 травень 2024, 22:28

Папа Римський Франциск отримав запрошення прибути на Глобальний саміт миру, який відбудеться 15-16 червня у швейцарському Бюргенштоці. Про це повідомила в інтерв’ю виданню Blick президентка Швейцарії Віола Амгерд, передають Патріоти України. За її сло...

"Наше життя і серце вщент": Внаслідок атаки на Харків 4 травня зруйнований м’ясокомбінат

неділя, 5 травень 2024, 22:13

Внаслідок російського удару по Харкову 4 травня був зруйнований м’ясокомбінат М’ясний. На його сторінці в Instagram опубліковане відео пожежі та руйнувань з коментарем «наше життя і серце вщент», передають Патріоти України.