Провокація РФ? Третій за 48 годин: У Польщі продовжують знаходити невідомі предмети, що впали

Третій за 48 годин. У Польщі продовжують знаходити невідомі предмети, що впали

У Польщі продовжують виявляти невідомі предмети, що впали. Там зафіксовано вже третю подібну знахідку за останні 48 годин, передають Патріоти України.

Як пише видання, ймовірно, це був уламок повітряної кулі, що впала поблизу міста Кервік Вармінсько-Мазурського воєводства. "Це вже третій подібний випадок за останні 48 годин", - констатує видання.

Як додає RMF24, 4 березня невідомий предмет впав у поле і біля села Варкалкі поблизу Мілакова (Вармінсько-Мазурське воєводство). Його передадуть армії. Ймовірно, це повітряна куля.

"В поліцію повідомив житель села про те, що біля його помешкання впав предмет. Ми пояснимо, що це за предмет і звідки він узявся", – сказав Рафал Яцковський з прес-групи Вармінсько-Мазурської поліції. За даними видання, усе вказує на те, що це у другому випадку це була повітряна куля.

Третій випадок

Як повідомлчяло РБК-Україна, 4 березня невідомий предмет впав у поле недалеко від польського міста Мілаково (Острудзький повіт Вармінсько-Мазурського воєводства). Місто знаходиться трохи більше, ніж у 100 км від російського Калінінграда.

Третій за 48 годин. У Польщі продовжують знаходити невідомі предмети, що впалиУ Польщі впали три невідомі предмети за останні 48 годин (google.com)

Кервік - село в Польщі, розташоване у гміні Свентайно Щиценського повіту Вармінсько-Мазурського воєводства.

Варкалкі (пол. Warkałki) - село в Польщі, у гміні Мілаково Острудського повіту Вармінсько-Мазурського воєводства.

Так дешево як московські друзі ніхто Братиславі та Будапешту не продасть: Фіцо вмовляє Шмигаля відновити транспортуванн російської нафти до Словаччини, запропонувавши "цікаві варіанти"

субота, 27 липень 2024, 0:12

Прем’єр Словаччини Роберт Фіцо поговорив телефоном з українським колегою Денисом Шмигалем і запропонував "технічне рішення" для відновлення транзиту нафти російського "Лукойлу" через Україну, зазначають Патріоти України. . Про це повідомляє пресслужба...

Питали про ставлення до неонацистських рухів, російської агресії та Путіна: Підозрюваний у вбивстві Фаріон зробив заяву у суді

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:43

Підсудний не визнав своєї вини, і заявив, що не вбивав мовознавицю. Підозрюваний у вбивстві української мовознавиці Ірини Фаріон не визнав своєї провини після того, як суд обрав йому запобіжний захід, повідомляють Патріоти України з посиланням на РБК...