Приголомшливо: МінТОТ вирахувало, наскільки зросло населення найбільшого міста окупованого Криму, Севастополя, за рахунок російських військових

Станом на кінець квітня 2020 року тимчасовою окупаційною владою Криму було проведено аналіз споживання хліба і води в Севастополі, згідно з яким населення міста становить близько 700 тис.осіб. Про це повідомила прес-служба Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій, зазначають Патріоти України.

Відзначимо, що станом на початок 2014 року (до російської анексії) в Севастополі проживали 393 тисячі людей.

“Зазначені відомості свідчать, що за 6 років окупації номінальне населення Севастополя зросло на 15%, а реальне – майже на 80%”, – сказано в повідомленні.

При цьому підкреслюється, що основна частина нових жителів тимчасово окупованого міста – це російські військові, силовики і члени їх сімей.

“З урахуванням виїзду з Севастополя частини громадян України, які не сприйняли окупацію, мова йде про свідому істотну заміну населення державою-окупантом, що є порушенням міжнародного гуманітарного права і прирівнюється до військового злочину”, – йдеться в повідомленні.

Відзначимо, що виміри населення за споживанням хліба не можуть вважатися точними. Так міф про вдвічі завищене населення України ґрунтується на показнику споживання хліба. Зокрема, фігурує показник "в Україні населення становить 24 млн". Зважаючи на те, що за даними Держстату, в Україні проживає 42 млн людей, це суттєва різниця – 1,75 рази.

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...