Пригожин у відчаї кличе солдатів НАТО в ПВК "Вагнера": Експертка пояснила дивне звернення "кухаря Путіна"

Власник приватної військової компанії "Вагнера" Євген Пригожин зараз опинився у важкій ситуації. У нього закінчуються "зеки"-добровольці для відправки на війну проти України, передають Патріоти України.

Тому "кухар Путіна" вдається до інших методів, намагаючись знайти ще способи поповнювати лави своєї ПВК. І одним із таких методів стало дивне звернення до солдатів НАТО, яких Пригожин закликав приїжджати до Росії і ставати вагнерівцями. Проте такі звернення можуть бути також спробою просто втриматися у медійному просторі, розповіла російська політична аналітикиня Ольга Курносова в інтерв'ю ТСН.ua.

"Зараз ситуація у Пригожина дуже важка і з військової точки зору, тому що ув'язнені закінчуються. Відповідно, незрозуміло, звідки їм брати нових добровольців – чи то з Африки везти, чи то з Сирії. Кого брати в Росії – вони не розуміють. Тому доводиться щось таке зображати, щоб не йти з медійного простору", – зазначає Курносова.

Вона пояснила, що Пригожин намагається з усіх сил бути на слуху. Бо якщо він і його ПВК "Вагнера" зникнуть з медійного простору, то фактично закінчиться й історія цієї ПВК.

Нагадаємо, ПВК "Вагнера" раніше випустила відео, у якому закликає солдатів НАТО вступати до своїх лав. У ролику цинічно звинувачують "у всіх гріхах світу" Сполучені Штати Америки і зазначають, нібито зараз "зі США бореться лише одна країна – Росія".

Чи чекають на Україну відключення світла або блекаути через російські обстріли: Шмигаль зробив заяву

понеділок, 29 квітень 2024, 14:26

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль прокоментував, коли в Україні можуть статися масові відключення електроенергії через російські ракетні удари. Своєю думкою він поділився в ефірі телемарафону. "Це сенситивна інформація. Я би, звичайно, не хотів да...

"Закони фізики, мабуть, це єдині закони, які працюють": Танкіст розповів, чи виправдали сподівання легендарні "Леопарди"

понеділок, 29 квітень 2024, 13:56

Рік тому Німеччина передала Україні свої легендарні танки. Танкіст, головний сержант роти Ігор Ігнатенко розповів, чи виправдали сподівання ці броньовані бойові машини. В ексклюзивному інтерв’ю Наталі Островській військовий відповів, чи змінили "Леопар...