"Приїхали, а тут повномасштабна війна": Досвідчений окупант зізнався, що в боях на Донбасі він витримав лише два тижні

Російський окупант, ветеран бойових дій, зізнався, що був вражений повномасштабною війною в Україні. Його вистачило лише на два тижні: потім загарбник здався в полон, передають Патріоти України.

Одкровення окупанта опублікували у Службі безпеки України. Він похвалився, що раніше вже брав участь у "контртерористичній операції РФ" у Дагестані.

Полонений розповів, що військові РФ, які приїхали в Україну, не очікували, що йде повномасштабна війна, а збиралися просто заробити грошей, як уже робили раніше. Замість участі у сутичках більшість воліли ховатися від вогню Збройних сил України.

"Коли потрапили до Попасної, як далі поїхали, – офігіли... Війна, так скажемо, іншого покоління... Тобто артилерія працює, а автомат в автомат – такого немає. Я встиг за 2 тижні служби помітити: здебільшого – бігаєш, ховаєшся від артилерії. Дуже багато наляканих", – поділився окупант.

У СБУ нагадали, що ті окупанти, які "приїхали не на ту війну", можуть легко спростити собі життя, зателефонувавши на номер 2402, аби здатися в полон і повернутися додому.

Чи можуть окупанти захопити Харків: Командувач Нацгвардії озвучив прогноз

вівторок, 23 квітень 2024, 18:56

Командувач Нацгвардії Олександр Півненко розповів, чи дійсно окупаційна армія Росії може захопити Харків. За його словами, росіяни здатні діяти лише класично. Два-три напрямки відволікаючі й один -0 основний. Про це він розповів в інтерв’ю LIGA.net,...

ЗСУ посиляться: Більшість озброєнь із пакету США вже в Європі, що прискорить доставку в Україну

вівторок, 23 квітень 2024, 17:55

Більшість озброєнь із нового пакету допомоги США заздалегідь розміщено у Німеччині та Польщі. Завдяки цьому доставка до України буде прискорена, передають Патріоти України з посиланням на CNN. Джерело видання повідомило, що артилерійські снаряди будуть...