Пристрасті за "Миротворцем": "Смотрите внимательно!!! Порохоботы!!!", - Зеленський емоційно втрутився у скандал зі своєю дружиною

Олена і Володимир ЗеленськіКандидат в президенти України Володимир Зеленський заступився за дружину після звинувачень в тому, що вона нібито підтримувала російських окупантів на Донбасі, зазначають Патріоти України.

На сторінці в Facebook кандидат у президенти пояснив інцидент з постом дружини в соцмережі технічними накладками. Зокрема наголошує, що, при репості у Олени Зеленської не відобразилась підводка її подруги:

"Павликів Морозових шукаєте, дешевки продажні?" - такий текст начебто мав супроводжувати публікацію про те, що окупанти готові платити гроші за інформацію про переміщення бійців ЗСУ на фронті.

"Дивіться, порохоботи!" Зеленський заступився за дружину після скандалу з Донбасом

"Дивіться уважно! Порохоботи!" - відповів Зеленський тим, хто звинувачував його дружину в зраді України.

"Дивіться, порохоботи!" Зеленський заступився за дружину після скандалу з Донбасом

Трохи подумавши емоційний артист додав у коментарі під своєю публікацією, що слово "порохобот" вжив до тих, хто створює фейки.

"Коли я говорив про порохоботів, то не мав на увазі людей, у яких інший вибір, я говорю про тих, хто зробив фейковий пост. Не перекручуйте. Всім щастя!" - додав Зеленський.

"Дивіться, порохоботи!" Зеленський заступився за дружину після скандалу з Донбасом


В Харкові росіяни вдарили ракетами по психіатричній лікарні, де було 65 людей

субота, 27 квітень 2024, 7:23

Внаслідок атаки, уламкові поранення отримала пацієнтка лікарні 1970 року народження. Росіяни вдарили двома ракетами по лікарні в Харкові, при цьому була атакована психіатрична лікарня. Про наслідки атаки у суботу, 27 квітня, повідомляє поліція Харківщи...

Окупанти намагаються обійти Часів Яр з флангів, але успіхів не мають: Військовий розповів, що відбувається

субота, 27 квітень 2024, 6:22

Противник намагається обійти Часів Яр з лівого та правого флангів, щоб взяти в оперативне оточення. Внаслідок цього йдуть дуже складні бої в Іванівському та Богданівці. Водночас протягом останніх тижнів ворог не зміг досягти значних успіхів в обох насе...