Привид Чуркіна кружляє над наступником: Постпред РФ при ООН відповів на запитання CNN, чому багато опонентів Путіна застрелені або отруєні

Постпред Росії при ООН Василь Небензя, котрий заступив на цій посаді Віталія Чуркіна, котрого імовірно ліквідувати російські спецслужби, назвав образою навіть натяк на те, що президент Володимир Путін може стояти за вбивствами людей, зазначають Патріоти України.

Як повідомляє РИА Новости, так він відповів на пресконференції на запитання кореспондента CNN про те, "чому так багато опонентів президента Путіна застрелені або отруєні".

"Багато речей відбувається в світі. Людей вбивають, в тому числі політиків. Так чи інакше, ніхто огульно не звинувачує лідера тієї країни, де політика вбивають, в тому, що цей лідер віддав наказ вчинити те чи інше вбивство", – зазначив Небензя.

Поспред підкреслив, що для нього навіть натяк на те, що Путін стоїть за наказом або вказівкою вбити ту чи іншу людину, є образою.

"Навіть припустити таке просто неможливо, неймовірно, але ми чуємо багато таких речей. Широка громадськість інфікована, на жаль, цим вірусом і може легко повірити, читаючи New York Times день за днем, нібито президент Путін проводить закриті зустрічі щочетверга для того, щоб вибрати когось собі за ціль", – додав він.

За словами Небензі, це "така нісенітниця, що вона навіть не гідна коментування".

"Але, на жаль, це з'являється в серйозних ЗМІ, зокрема в США. Ми живемо в світі, який можна охарактеризувати девізом: "Світ після правди", – підсумував російський дипломат.


У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...