Пушилін живе під Санкт-Петербургом разом з "міністром ДНР" Никоноровою (фотофакти)

Після скандалу на переговорах Тристоронньої контактної групи глава невизнаної "ДНР" Денис Пушилін підтвердив наявність у себе російського громадянства.

У окупаційної влади Донбасу не тільки російські паспорти є, але і нерухомість на території РФ. Це з'ясувало російське видання News2.ru, передають Патріоти України.

Після скандалу на переговорах Тристоронньої контактної групи глава невизнаної "ДНР" Денис Пушилін підтвердив наявність у себе російського громадянства. "Ми не приховуємо цього, а пишаємося", - заявив він в ефірі прокремлівського ток-шоу "60 хвилин". Однак, як виявилося, у Пушиліна є не тільки російський паспорт, але і прописка. За ними керівник "республіки" мешкає в селищі Первомайське, що в Ленінградській області за адресою вул. Радянська, 13А, кв.63. Ймовірно, жити завжди в своїй "Народній Республіці" він не має наміру.

Це не єдине, що вдалося з'ясувати російським ЗМІ. Їм вдалося виявити паспорт реєстрації в Росії елітного автомобіля "Мерседес" главою "МЗС ДНР" Наталією Никоноровою. Згідно з цим документом, жінка зареєстрована в тій же квартирі, що й одружений Пушилін. У чому причина такого збігу адрес, поки невідомо.


Пекін підіграє агресору: Китай сховав у порту корабель, який доставляв зброю з КНДР до Росії, - Reuters

четвер, 25 квітень 2024, 11:30

Китай надав причал для російського вантажного судна, що знаходиться під санкціями США, причетного до постачань північнокорейської зброї до Росії, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. Британський аналітичний центр Royal United Services I...

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...