Путін наступив на граблі Гітлера, або Чому на Росію чекає розгром, - Ейдман

"Путін, як учень, повторює архаїчну, безнадійно відсталу від реальності логіку Гітлера, який почав Другу світову війну тому, що вважав: Німеччині потрібно повернути втрачені за Версальським договором землі і таким чином об'єднати "німецький світ", а німцям для процвітання необхідно отримати додатковий "життєвий простір", тобто територію", - пише у своєму блозі Ігор Ейдман, передають Патріоти України, і продовжує:

"Приблизно до того самого прагне Путін. Тільки місце Версальського договору в його міркуваннях займає розпад СРСР. Уже за часів Гітлера було зрозуміло, що зростання території держави аж ніяк не веде до її процвітання, що не територія прикрашає народ, а народ територію, що територіальні захоплення не просто злочинні, а й безглузді.

Німеччина стала процвітаючою країною після маси територіальних втрат, німецький світ стиснувся до історичного мінімуму і тільки після цього став успішним і самодостатнім.

Авантюра Гітлера була не тільки найбільшим злочином, але й найбільшою дурістю. Час імперій, що нескінченно розширюють свої володіння, давно минув. Британці (в основному мирно) і французи (після декількох воєн) відмовилися від своїх імперій і, за їхньою загальною думкою зараз, тільки виграли.

Однак лише розумні люди вчаться на чужих помилках. А Путін радісно стрибнув на граблі Гітлера. Повторив усі дурниці фюрера. Почав таку ж безглузду територіальну експансію, нескінченну війну за захоплення територій. Закінчитися це може тільки тим самим – зіткненням із великою міжнародною коаліцією, розгромом і загибеллю недоімперії і її божевільного фюрера".

Намагалася вплинути на Європарламент: У Польщі викрили шпигунську мережу Росії

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:50

Сайт Voice of Europe, який просуває російську пропаганду, країна-агресор Росія використовувала, зокрема, для послаблення позицій Польщі в Європейському союзі. Про це повідомив "Радіо Свобода" речник міністра-координатора спеціальних служб Польщі Яцек ...

Є вагома причина: Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпіади у Парижі,

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:30

Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпійських ігор у Парижі. Побоювання, зокрема, викликані терактом у Підмосков'ї, передають Патріоти України з посиланням на Europe 1. Джерело видання у головному управлінні внутрішньої без...