"Путін одержимий нав'язливою ідеєю, як психи, які впевнені, що їх опромінюють сусіди. Абсолютно божевільний психопат, який схибнувся на ідеї знищення України", - Казанський

"Такер Карлсон опублікував інтерв'ю з Путіним. Воно тривало понад дві години. Як обґрунтування свого нападу на Україну Путін під час інтерв'ю подарував Карлсону якісь "копії листів Богдана Хмельницького" російському цареві", - пише у своєму блозі Денис Казанський, передають Патріоти України, і продовжує:

"Тобто шизофренік натурально намагається виправдати ракетні удари по багатоповерхівках і знищення цілих міст Донбасу якимись документами із XVII століття. Абсолютно божевільний психопат.

За дві години інтерв'ю Путін не висловив жодної нової думки і просто по колу повторював, що Україна – штучна держава, Росію дурили й іншу нісенітницю, яку вже неодноразово висловлював раніше.

Очевидно, що він просто одержимий нав'язливою ідеєю, як психи, які впевнені, що їх опромінюють сусіди й переслідують спецслужби. Це психічно хвора людина, яка схибнулася на ідеї захоплення і знищення України.

Ну і, звісно, Карлсон міг би просто сказати: "Ну ок, із XV століттям усе зрозуміло, але ти нахера Попасну розбомбив? Кого ти там захистив?"

Та він не сказав. Жодного гострого запитання так і не пролунало. Карлсон просто дві години слухав цей потік маячні. Ні про переслідування опозиції у РФ, ні про масові вбивства мирних жителів України він не згадав жодним словом".

Шалені підйомні вже не ваблять потенційних 200-х: Росія має серйозні проблеми з набором нових контрактників - ГУР

субота, 27 липень 2024, 14:15

Росія нині має серйозні труднощі з виконанням плану набору нових контрактників. Про це заявив речник Головного управління розвідки Міністерства оборони Андрій Юсов в ефірі телемарафону Єдині новини, передають Патріоти України. Таким чином розвідник про...

Москва в паніці надзвонювала в Вашингтон: Пентагон відмовив Україну від секретної спецоперацію на території Росії, — NYT

субота, 27 липень 2024, 13:01

ЗСУ нібито збиралися провести операцію в глибокому тилу ворога. З цього приводу міністр оборони РФ телефонував главі Пентагону, що, як зазначають американські журналісти, досить незвично. На початку липня міністр оборони США Ллойд Остін отримав проханн...