Путін "сподівається отримати північнокорейських солдатів на кордоні з Україною", - експерт

Спеціаліст з Північної Кореї розповів, що прагне отримати очільник Кремля Володимир Путін від переговорів з Кім Чен Ином, передають Патріоти України.

Президент РФ, можливо, захоче, щоб північнокорейські солдати були розміщені на кордоні Росії та України. "Путін хоче від Північної Кореї боєприпасів, протитанкових артилерійських снарядів і, можливо, живої сили - тобто північнокорейських солдатів, які були б розміщені у прикордонному районі між Росією і Україною", - розповів спеціаліст з Північної Кореї Сон Юн Лі.

Він також навів кілька доказів свого припущення. Зокрема те, що тисячі громадян КНДР все ще перебувають у Росії, незважаючи на резолюцію ООН з безпеки в грудні 2017 року, яку Росія підписала, закликаючи всі держави-члени ООН примусово відправити назад до Північної Кореї всіх, хто працює за кордоном.

"Зараз Росії потрібно більше живої сили, враховуючи великі втрати і жертви, яких вона зазнала в цій війні", - зазначив експерт. За словами експерта, у Північної Кореї є запаси зброї, які країна, ймовірно, надасть Росії, тому обидві країни розглядатимуть цю зустріч як таку, що відповідає їхнім "національним інтересам".

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...