Путін вже у курсі: Німецькі лікарі спробували вивести Навального з коми

Про стан політика німецькі лікарі напередодні не повідомляли, скасувавши заплановану прес-конференцію.

Отруєного російського опозиціонера Олексія Навального у вівторок ввечері, 25 серпня, німецькі лікарі спробували вивести зі стану коми. Про це пишуть російські ЗМІ з посиланням на телеграм-канал "Кремлівський мамковед", передають Патріоти України.

Згідно з опублікованою інформацією, результат спроби вивести Навального з коми невідомий. Про факт спроби німецьких лікарів сьогодні з ранку доповіли особисто російському президенту Володимиру Путіну. "Олексія Навального вчора ввечері німецькі лікарі намагалися вивести з коми. Наскільки вдало - поки не відомо. Про факт спроби сьогодні вранці доповідали особисто Путіну", - зазначено в повідомленні.

Про стан Навального німецькі лікарі напередодні не повідомляли, скасувавши заплановану прес-конференцію. Експерти в області медицини зазначають, що наразі об'єктивно оцінити стан Навального ззовні клініки "Шаріте" не представляється можливим. Про майбутнє політика можна говорити, лише отримавши відомості про стан головного мозку і організму в цілому після отруєння.

Очільник МЗС Кемерон оцінив ймовірність відновлення дипломатичних відносин Британії з РФ

четвер, 25 квітень 2024, 13:31

Міністр закордонних справ Британії Девід Кемерон заявив, що у відносинах між Великою Британією та Росією більше «немає шляху назад». Про це він сказав у інтерв'ю Independent, передають Патріоти України. Журналістка запитала його, чи може Британія повер...

Пекін підіграє агресору: Китай сховав у порту корабель, який доставляв зброю з КНДР до Росії, - Reuters

четвер, 25 квітень 2024, 11:30

Китай надав причал для російського вантажного судна, що знаходиться під санкціями США, причетного до постачань північнокорейської зброї до Росії, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. Британський аналітичний центр Royal United Services I...