Путін заявив, що Росія розмістить у Білорусі тактичну ядерну зброю

Російський злочинець Володимир Путін заявив, що Росія розмістить у Білорусі тактичну ядерну зброю. Про це він сказав в інтерв'ю у суботу, 24 березня, яке показав пропагандистський канал "Росія-24", передають Патріоти України.

Він сказав, що 1 липня Росія завершує будівництво сховища для тактичної ядерної зброї в Білорусії. Та додав, що Росія не планує передавати "ядерку", але якось розмістить її там. "Ми не передаємо Білорусії нашу тактичну ядерну зброю, але розмістимо її та навчимо військових, як США в Європі", - цитує пропагандистське видання "Риа Новости" Путіна.

Ядерні погрози Путіна світу

Нагадаємо, російський президент-злочинець Влодимир Путін 21 лютого оголосив, що Росія призупиняє участь у Договорі про стратегічні наступальні озброєння, укладеному зі США. Йдеться про обмеження таких озброєнь.

Військовий експерт Олег Жданов вважає, що наразі невідомо, в якому стані перебуває російське ядерне озброєння.

А нещодавно заступник голови Ради безпеки РФ Дмитро Медведєв заяявив, що "загроза застосування ядерної зброї зростає з кожним днем". Причина - постачання Україні західної зброї.

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...