Путін зненавидів Зеленського ще з першої зустрічі, - західні ЗМІ

Володимир Путін зненавидів українського президента Володимира Зеленського з першої зустрічі на саміті "нормандської четвірки", передають Патріоти України.

Як пише The Wall Street Journal у своєму дослідженні про причини початку війни Росії проти України, Зеленський "викликав зневагу Путіна на їхній першій та поки єдиній зустрічі - саміті в Парижі у грудні 2019 року, де Макрон і Меркель намагалися вийти з глухого кута з виконанням Мінських угод"

Видання нагадує, що Зеленський категорично відкинув російську інтерпретацію угод. "Росіяни були в люті", - цитує WSJ високопоставленого французького чиновника. За його словами, багато присутніх на тій зустрічі переконані, що російський лідер ненавидить молодого українського колегу.


Patriot – це не "срібна куля" для України, потрібні інші системи - Ллойд Остін

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:29

Міністр оборони США Ллойд Остін заявив, що робота над пошуком і поставкою в Україну систем Patriot триває. Про це він сказав на пресконференції за підсумками 21-го засідання контактної групи військової допомоги Україні у форматі "Рамштайн" 26 квітня, ...

У Пентагоні розповіли про далекобійну зброю, яка "не спрацювала" в Україні

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:03

Одне з видів далекобійного озброєння, яке США передали Україні в рамках військової допомоги, виявилося неефективним. Про це повідомив заступник міністра оборони США із закупівель та забезпечення Білл ЛаПланте, повідомляють Патріоти України з посиланням...