"Путіна краще залишити живим": У ГУР Міноборони роз'яснили свою заяву про усунення керівництва РФ

Очільник Кремля Володимир Путін та засновник терористичного угруповання ПВК "Вагнер" Євген Пригожин є метою для ліквідації, але не фізичної. Про це заявив представник ГУР МО Андрій Юсов, повідомляють Патріоти України.

"Україна - цивілізована держава і діє цивілізованими методами. Зараз витрачати якісь нам зусилля для того, щоб фізично ліквідувати людину, схожу на Путіна, то ми можемо довго про це говорити, але це питання доцільності", - заявив Юсов.

За його словами, Путіна та військове керівництво РФ необхідно затримати як військових злочинців і доставити до міжнародного трибуналу: "Гаага для Путіна неминуча. І в цій ситуації навіть краще, щоб на цьому трибуналі він був живий".

Напередодні ватажок ПВК "Вагнер" розповів, що попереду на РФ чекає важка війна. І що армія Росії перебуває у такому стані, що може втратити свою країну. Ватажок "вагнерівців" закликав запровадити воєнний стан, закрити всі кордони та працювати на війну.

У окупантів проблеми: Російська перевага у війні проти України зменшується, - FT

субота, 27 квітень 2024, 4:15

Завдяки американській допомозі Україна може виявити недоліки, притаманні армії РФ, яка намагається знищити Україну за допомогою неякісних боєприпасів і великої, але погано навченої армії. Про це пише Financial Times, передають Патріоти України. «Допом...

"Ворог не припиняє спроб": У ДПСУ повідомили, де фіксують найбільше російських ДРГ

субота, 27 квітень 2024, 3:25

Наразі найбільша кількість спроб прориву російських диверсійно-розвідувальних груп фіксують у Сумській області. Днями прикордонники знову зафіксували таку спробу. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телеканалу "Еспресо",...