Путіна можуть таємно вбити за наказом російських генералів, але Україні може стати від цього навіть гірше, - британський експерт

Російського диктатора Володимира Путіна можуть таємно вбити під час державного перевороту, замаскувавши це під «серцевий напад». Так вважає доктор воєнних досліджень Королівського коледжу Лондона, Роберт Торнтон, передають Патріоти України із посиланням на британський таблоїд The Sun.

Провідний експерт із безпеки вважає, що російського диктатора Володимира Путіна можуть вбити під час державного перевороту, оскільки російські генералам розлючені через його катастрофічну поведінку у війні в Україні. Диктатора можуть вбити російські служби безпеки маскуючи це під «серцевий напад», адже у нього слабке здоров’я.

Торнтон припускає, що після смерті Путіна, його може замінити ще більш жорсткий диктатор, який міг би знову відправити війська на північ України, щоб «взяти Київ за три дні».

Це пов’язано з тим, що російські військові генерали втрачають терпіння і хочуть, щоб Путін пішов.«ФСБ вважає, що Путіна потрібно усунути, тому що він став м’яким до України», — сказав експерт, додавши що «він відійшов від Києва і зараз зосередився на Донбасі».

Експерт зазначив що усунути Путіна може російська військова розвідка, якщо на Донбасі окупанти втратять свої позиції. Він сказав, що невелика група старших офіцерів безпеки може звернутися до Путіна з ультиматумом залишити посаду або бути вбитим.

Зараз Росія втратила приблизно 30 тисяч солдатів, тисячі знищених танків і літаків і навіть втратила свій чорноморський флагман «Москву».

Приблизно через 100 днів після цього конфлікту Росія все ще не досягла жодної зі своїх основних військових цілей. Також Торнтон вважає що моральний стан російських солдат обов’язково почне падати ще більше. Але науковець з оборони попередив, що державний переворот в Росії призведе до гіршого результату для України та Заходу, адже Путіна може замінити більш жорсткий диктатор.

За його словами, Путіна може замінити генерал Валерій Герасимов, який очолює російську армію, або ультранаціоналіст Олександр Бортников, який очолює ФСБ. «У будь-якому випадку, Путін не пробуде довго. Або він помре природньо, або його усунуть за допомогою перевороту», — підсумував експерт.

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...