"Путіна змусили відмовитися від божевільних цілей": Піонтковський розповів про нову мету Кремля

Глава Кремля, розпочавши повномасштабну війну проти України, хотів здійснити бліцкриг та справді захопити всю українську державу. Однак його змусили забути про божевільні ідеї. Про це розповів Андрій Піонтковський – російський опозиційний політолог та публіцист, передають Патріоти України.

За його словами, російському диктатору дохідливо пояснили, що його цілі неможливо реалізувати. Італія передала ООН свій мирний план щодо припинення війни Росії проти України. Однак поетапний італійський план є насправді "путінськими хотілками", вважає російський опозиційний публіцист, пояснюючи, що Путіну таки справді пояснили про нереалізацію його божевільних ідей, тому він і вигадує нові форми.

"Виступ Путіна (на 9 травня – ред.) показав, що його змусили відмовитись від тих божевільних цілей, які не реалізуються зараз. Це окупація всієї України й повалення всієї української влади", – наголосив Піонтковський.

Він додав, що саме 9 травня, якраз у "день побєдобесія", відбулись серйозні події у Москві та у самому Кремлі. Мовляв, з'явився та окреслився новий консенсусний погляд на війну в Україні. Політолог також зауважив, що тепер однією метою війни є створити 3 чи 4 варіант мінських угод, який закріпить за Росією, окрім уже захоплених частин Донеччини та Луганщини з Кримом ще й Херсонську область.

"Точно під їхнє диктування працює європейська ініціатива зараз", – констатував Піонтковський, ще раз згадуючи італійський план щодо врегулювання війни.

Зауважимо, що згадувані мінські угоди були документом, який узгодили на саміті в Мінську 11 – 12 лютого 2015 року лідери Німеччини, Франції, України та Росії. Домовленості склали з великими та суперечливими розбіжностями на користь Росії, оскільки не було чіткого порядку виконання кроків деескалації війни на Донбасі.

Джерело: 24 канал

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...